Update Webpage

Salutare,

Astazi vin cu vesti bune, am terminat varianta de definitie standard a site-ului. Cu acest prilej am operat si niste modificari de design, cum ar fii bara de meniu de sus si cel mai important un update cu fotografie de nunta, astfel mirii depoveste isi vor putea vedea in premiera fotografiile aici.  Primii care beneficiaza de acest lucru sunt Alina si Razvan cu sesiunea foto facuta in Sighisoara, Prin weekend va veni si povestea lor :)

Puteti vedea totul aici.

www.depoveste.eu

Update site

O premiera personala – Sesiune Workshop

Salutare,

Astazi, vin cu ceva special, primul workshop de portret realizat de mine(workshop adresat incepatorilor in ale portretisticii), si un foarte bun model: Iulia.

_AXX1653b

Ne-am intalnit in centul vechi al Brasovului, “Ceainaria Vis a Vis”, vremea se anuntase ploioasa, chiar cu descarcari electrice, totusi cand am ajuns nu ploua ceea ce era un semn bun. Era un eveniment cu palarii in ceainarie, nu am retinut numele, ideea e ca primeai reducere la ceai daca aveai palarie asa ca desi nu am purtat vre-o data, mi-am cumparat o palarie din Carrefour, ca sa nu fiu oaia neagra a grupului.. Am stat putin de vorba, la un ceai si sa ne cunoastem mai bine, am realizat ca eram singurul cu palarie si ma simteam ca un clovn :) ) . Dupa un timp sarele a inceput sa iasa printre nori.. Am iesit pe strada… prima locatie vizitata strada Castelului, de fapt eram la poarta ceainariei, nu vroiam sa ne indepartam prea tare sa nu ne prinda ploaia.. cateva cadre si a inceput sa picure.. (noroc ca aveam palaria cu mine)

castelului

In cautarea unui perete cu detalii ne-am oprit la liceul sportiv, dar locatia nu m-a incantat, desi pe altii da :) , Macar erau caini prin zona si aveam la ce sa ma uit :) )

sportiv

Urmatoarea locatie a fost o straduta de langa poarta Schei, pe care o vazusem in drum cu masina si mi se paruse interesanta.. si asa a si fost…

portret_thumb_111 portret_thumb_126 _AXX1697b3xx

Frumos gardul viu, dam o bere la proprietar ca i l-am uzat :) .

Incepea sa picure, am plecat spre Tampa, macar sub funze nu ploua, unde erau mult prea multi oameni, biciclete, animale.. si un grup de chitarisit care i-am fi luat cu noi sa ne tian de urat :) . Norocul ne-a suras, soarele a iesit din nori luminand padurea si aleea intr-un mod spectaculos, mai mult palaria a fost foarte utila :D .

portret_thumb_107 portret_thumb_121

Coborand de sub Tampa in oras, ne-am mai oprit pe o alee si la o usa metalica intens colorata, ce mi-a placut, de fapt singurul loc de la coborare ce mi-a placut, dar straduta are potential, voi mai reveni cu siguranta.. click click, eram putin obositi.

_AXX1886 _AXX1892 _AXX18553xx

Totusi, am continuat spre o strada necunoscuta mie dar cliesu pentru multi, Vlad unul din colegi mi-am aratat-o zicandu-mi uimit “Nu stii de strada pe care fac toti fotografii poze?!”(sau ceva de genul), iar in gandul meu ok, atunci sa mergem paote fac si poze  bune, poate ne ajutam de strada si noi(ca de tehnica… ;) ) . Straduta o mai vazusem in fotografii(nu retin numele dar nu este Sforii). E foarte tare, va fii revizitata.

_AXX1939

Ne-am intors la ceainarie, am mai stat la o procesare mica… la o discutie…. si pe seara la plecare..

portret_thumb_108

PS: A inceput sa imi placa palaria :) )

Ca si inainte :

Variante de rezolutie mai mare gasiti pe site la sectia portret.

http://www.depoveste.eu

Stay Tuned

O plimbare lunga

3 Mai, o zi insorita cu putin vant. Ne-am intalnit la ora 3:30 pentru sesiunea foto(Alex, Stefan si Andreea), asta dupa ce am cautat rest pentru parcare timp de 20 minute si am gresit locul intalnirii cu cateva sute de metrii. Se parea ca a inceput rau, soarele icna ardea, am mers mai la umbra, sub Tampa, unde am stat putin de vorba, am incercat sa facem cateva fotografii dar era prea multa lume, nu puteam sa tragem prea mult timp plus ca aveam multi privitori care atrageau atentia, astfel nu ne-am prea permis cadre largi. Dar nu conta, cu cat trecea timpul, lumina se facea tot mai buna.

portret_thumb_109

A urmat o plimbarica pe Dobrogeanu Gherea, unde desi cu mult chin, fiind ca era cald si drumul abrupt, a meritat.

portret_thumb_107 portret_thumb_108

Dupa cateva fotografii am plecat spre cetatuie, ziua parea a fii minunata. Pe drum ne-am mai oprit la o poza, un zid, etc.

portret_thumb_106

Ajunsi sus am realizat ca aceasta locatie este sfantul graal al fotografilor, era plin, amatori, de ocazie, profesionisti, portretisti sau de natura, era plin. Cu toate acestea am gasit cateva locatii foarte interesante si pe alocuri am inspirat si am fost inspirati. Se pare ca locatia a fost favorabila, ne-am jucat putin cu exteriorul cetatii, am ras, in general de noi si de ce faceam, ca parea doar o prosteala, a fost haios si totusi productiv.

portret_thumb_110

 portret_thumb_105 portret_thumb_104portret_thumb_103

Variante de rezolutie mai mare gasiti pe site la sectia portret.

http://www.depoveste.eu